dinsdag 8 april 2014

Een ei hoort erbij

Tijdens Pasen brengt de Paashaas ze rond en in Mei leggen alle vogels ze………eieren!

Foto: Berkenhof’s Tropical Zoo
Bij het zien van nestelende vogeltjes en jonge kuikentjes bekruipt ons allemaal het echte voorjaarsgevoel. Maar niet alleen vogels leggen eieren natuurlijk. Tijdens de Paasdagen en Meivakantie organiseert Berkenhof’s Tropical Zoo natuurklassen en rondleidingen in het thema ‘eieren’. Ontdek allerlei leuke weetjes over onze dieren;
Wist je bijvoorbeeld dat er slangen bestaan die hun eieren uitbroeden? Dat gifkikkers hun baby’s meedragen op hun rug? Dat temperatuur erg belangrijk is voor een krokodillenei ? Dat er zelfs zoogdieren zijn die eieren leggen?  Of heb je wel eens gezien hoe piepklein een vlinder eitje is?

Als klap op de vuurpijl kan er zelfs achter de schermen gekeken worden in de ‘kraamkamer’ van de Tropical Zoo.  Hier worden eieren van allerlei reptielen uitgebroed en zijn er zelfs al baby diertjes te bewonderen. 

Foto: Berkenhof’s Tropical Zoo
Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om alle andere dieren te bekijken, te spelen of lekker uit te blazen in het gezellige restaurant of op het tuinterras. Tijdens de Paasdagen kan er gereserveerd worden voor het Brunchbuffet.

Oftewel……..het vinden van een leuk voorjaars uitje is nu vast een eitje geworden.

Foto: Berkenhof’s Tropical Zoo
NM
8 april 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten