woensdag 23 april 2014

Wereld pinguïn dag bij Sea Life

BLANKENBERGE – Vrijdag 25 april wordt Wereld Pinguïn Dag groots gevierd in Blankenberge. In het SEA LIFE centre zijn in de afgelopen maanden immers maar liefst zeven baby Humboldt pinguïns geboren, een absoluut record.

“We zijn ontzettend blij met de geboorte van maar liefst zeven Humboldt pinguïns dit jaar! We hebben op dit moment, met de ouders inbegrepen, zeventien pinguïns en die gaan we uiteraard in het zonnetje zetten voor Wereld Pinguïn Dag” vertelt Manu Potin, hoofd dierenverzorging. “Natuurlijk wordt het verblijf mooi versierd, maar het hoogtepunt van de dag voor onze pinguïns zal een speciale verrassing zijn… we bereiden momenteel een heerlijke vistaart voor ze!”.

Iedereen is van harte welkom om dit feestelijke moment bij te wonen. “Een belangrijk onderdeel van Wereld Pinguïn Dag is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze prachtige diersoort” legt Manu Potin uit. “Op vrijdag 25 april is dan ook iedereen welkom om onze pinguïns te komen bezoeken. Wij beantwoorden dan graag alle vragen, en tijdens de presentatie van de vistaart, om 11:00 uur, zullen we ook enkele jonge bezoekers in de gelegenheid stellen een pinguïn te voeren. Dat is echt een prachtige ervaring!”
 
NM
23 april 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten