maandag 24 maart 2014

Met de Pinguïnshuttle tot aan de voordeur van Planckendael

Planckendael brengt je dichter bij de dieren. Letterlijk! 

© Planckendael
Stap na je treinreis in Mechelen de Planckendael Shuttle op. Je kan er niet naast kijken. Het is een beestige bus met een prachtige kolonie pinguïns erop. Ze verbindt het station in Mechelen met Planckendael en rijdt tijdens de zomervakantie en alle andere schoolvakanties en weekends vanaf de paasvakantie tot eind september. De shuttle vertrekt elke 20 minuten aan de achterzijde van Mechelen station en voert je in 10 minuutjes tot aan de ingang van Planckendael. Net als een limousine.

Een host geeft tekst en uitleg en begeleidt je op het traject. De eerste shuttle vertrekt om 9u45 in Mechelen, de laatste rit vanuit Planckendael vertrekt een kwartier na het sluitingsuur van het park. Twee shuttles rijden af en aan en kunnen telkens 140 bezoekers vervoeren. Grote groepen (scholen, bedrijven) kunnen elke dag van het jaar, ook buiten de vaste rijtijden, de shuttles reserveren via 070/233 354.  

Je B-Dagtrip omvat de treinreis vanuit je station van vertrek inclusief je shuttle tot het park en de toegang tot Planckendael.

Abonnees die van een dagje Planckendael willen genieten, kunnen tegen een voordeeltarief dezelfde shuttle nemen voor hun ritje tot aan de poort. 

Alle details op www.planckendael.be  

© Planckendael

NM
24 maart 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten